Yhteistyökumppanit

Listaa Suomen mökkivuokraajat -yhdistyksen yhteistyökumppaneista ja näiden tarjoamista eduista yhdistyksen jäsenille päivitetään sopimusneuvotteluiden edetessä.


Gofinland

Suomen Mökkivuokraajat ry:n jäsenille (yksityinen vuokranantaja) Gofinland tarjoaa -20% jokaisesta ilmoituksesta Gofinlandissa. Vaihtoehtoina ovat vuoden ilmoitus (normaalihinta 180 €) sekä puolen vuoden ilmoitus (normaalihinta 90 €). Mökin ensimmäiseen vuoden pituiseen ilmoitukseen sisältyy valokuvat mökistä kaupan päälle. Lisäksi ilmoitukset tullaan sertifioimaan palvelussa Suomen Mökkivuokraajat ry:n logolla. Yhdistykseltä saatava koodi syötetään palveluun ilmoituksen maksamisen yhteydessä. Ilmoituksen voi jättää tästä.

Gofinland on valtakunnallinen vuokrattavien mökkien ja loma-asuntojen sekä ohjelmapalveluiden markkinapaikka. Palvelun tarkoituksena on auttaa majoitusta hakevaa esim. matkailijaa löytämään sopivan mökin helposti Suomen kattavimmasta valikoimasta. Mökin vuokranantajille Gofinland on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä palvelu, joka tukee mökin vuokrausasteen parantamista.


Valoomo

Laadukas ja monipuolinen valokuvaamo Valoomo Oy palvelee yhdistyksen jäseniä. Mökkien valokuvaus ja 3D-mallinnus sekä henkilö- ja perhekuvien ottaminen mökkimiljöössä toteutetaan ammattitaidolla. Voit lukea tarkemmin jäseneduista täältä.


IMG_5126

Korkealaatuisia käyttö- ja sisustustuotteita myyvä Kakolan myymälä tarjoaa alennusta Suomen Mökkivuokraajat ry:n jäsenille. Voit lukea tarkemmin jäseneduista täältä.


MVKK_kuva

Mökkivuokraajan käsikirja -palvelu tarjoaa jäsenillemme veloituksetta neuvontaa ja sisältöosaamista mökkivuokrauksen sisältöön liittyvissä asioissa. Myös muut Mökkivuokraajan käsikirja -palvelun hyödyt kuten ilmainen kirje ja opintopolut ovat jäsentemme hyödynnettävissä. Tervetuloa tutustumaan Mökkivuokraajan käsikirja -palveluun!


LINDBLAD-logo
Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy tarjoaa oikeudellista neuvontaa jäsenillemme veloituksetta. Yhteyshenkilönä toimii asianajaja, osakas Minna Romu (minna.romu@lindblad.fi, p. 020 749 8193). Asianajotoimisto on perustettu vuonna 1990 ja sillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Imatralla ja Joensuussa. Toimisto hoitaa pitkällä kokemuksella mm. kiinteistö-, rakentamis- ja vuokraoikeuteen liittyviä toimeksiantoja.


 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close