Yhteistyökumppanit

Listaa Suomen mökkivuokraajat -yhdistyksen yhteistyökumppaneista ja näiden tarjoamista eduista yhdistyksen jäsenille päivitetään sopimusneuvotteluiden edetessä.


Suomen Kylät ry edustaa noin 4 000 kyläyhdistystä ja -toimikuntaa, 19 maakunnallista kylien yhteenliittymää, 54 seudullista Leader-ryhmää sekä kasvavaa joukkoa kuntatason kylien yhteenliittymiä ja kaupunginosayhdistyksiä.

Suomen Mökkivuokraajat ry ja Suomen Kylät ry tekevät monipuolisesti yhteistyötä. Yhdistysten monien päämäärien samankaltaisuus ja toimintojen yhdistävät tekijät tuovat merkittäviä hyötyjä molempien yhdistysten jäsenille.

Paikallisyhteisöjen kehittäminen on kaikkien etu. Yksi merkittävä tapa kehittyä on hyödyntää vajaakäytöllä olevat kiinteistöt esimerkiksi mökkivuokrauksessa ja kehittää toiminnan myönteisten kerrannaisvaikutusten avulla koko aluetta.

Tarkemmin yhteisistä etenemisistä ja hankkeista kerromme muun muassa blogissa.


Tilinorkka tarjoaa yhden konsultaation kuukaudessa ilmaiseksi Suomen Mökkivuokraajat ry:n jäsenille.

Tilinorkka on vuonna 2016 perustettu, sipoolainen toimisto, joka tarjoaa taloushallintopalveluita PK-yrityksille koko Suomessa. Asiakkaina on yrityksiä monilta eri aloilta. Yritys palvelee kaikissa taloushallintoon ja verotukseen liittyvissä asioissa.

Hyödynnä jäsenetusi koodilla, jonka löydät Jäsensivuilta.


Mökkivuokraajan palvelu

Mökkivuokraajan palvelussa pääset syventämään mökkivuokraukseen liittyvää osaamistasi. Tilaa itsellesi veloituksetta Mökkivuokraajan viikkokirje ja hyödynnä 20% alennus kaikista Mökkivuokraajan palvelun tuotteista. Etukoodin löydät jäsensivuilta.


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close