Suomen Mökkivuokraajat ry kehittyy

Suomen Mökkivuokraajat ry:n ensimmäinen vuosikokous pidettiin 23.5.2018 kesäisen leppoisissa merkeissä.

Yhdistys jatkaa korkealaatuisen mökkivuokraustoiminnan edistämistä Suomessa. Tavoitteena on jäsenmäärän kasvattaminen muun muassa yhdistyksen tunnettuutta kasvattamalla ja osallistumalla aihepiiriä koskeviin keskusteluihin, ja myös rohkaista jäsenistöä yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Yksi tavoitteista toteutui jo kokouksen aikana, kun yhdistyksen hallitukseen valittiin kaksi uutta jäsentä kolmen jatkavan jäsenen joukkoon. Luvassa on siis uusia ideoita ja avauksia vuoden 2018 aikana.

Vuonna 2018 Suomen Mökkivuokraajat ry:n hallituksessa toimii

img_5576Sari Hyvärinen, puheenjohtaja, jolla on osaamista projektijohtamisesta, prosessikehityksestä, verkostoista, digitaalisuudesta, mökkivuokrauksesta ja sen kouluttamisesta.

 

img_5583Jenni Moberg, sihteeri, jolla on vieraana kokemusta sekä laadukkaasta että vähemmän laadukkaasta mökkivuokrauksesta. Kotoisin Helsingistä, mutta asunut viime vuodet Kemiönsaarella.

 

img_5581Heli Lankinen, rahastonhoitaja, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka on kiinnostunut jakamistaloudesta ja toimii tällä hetkellä vuokranantajana asuntopuolella.

 

img_5582Matti Tikkanen, mökkivuokraaja vuoden 2018 alusta sekä Levillä toimivan kokemusluontomatkapalveluja toteuttavan Environmental-Friendly Logistics osuuskunnan puheenjohtaja.

 

img_5584Vesa Jähi, yksityinen mökkivuokraaja yhdessä vaimon kanssa Pohjois-Lapissa Saariselällä vuodesta 2005. Yhdistys- ja osuuskunta-aktiivi, jonka leppoisat eläkepäivät kuluvat Mäntyharjulla metsästyksen, metsänhoidon ja lastenlasten parissa.

 

Jäsenistöltä tuli vuosikokouksessa toive laventaa jäsenmääritelmää kattamaan myös mökkivuokraukseen olennaisesti kuuluvat muut palveluntarjoajat. Eräiltä osin myös yhdistyksen sääntöihin toivottiin tarkennuksia. Aiheisiin palataan hallituksen tulevissa kokouksissa, ja asiat nostetaan esille seuraavassa yhteisessä vuosikokouksessamme.

Mukavaa, laadukasta mökkivuokrauskesää kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close