Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy palveluksessanne

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy on Suomen Mökkivuokraajat ry:n yhteistyökumppani. Tarjoamme ilmaista neuvontaa jäsenille mökkivuokraamiseen liittyvissä ja muissakin oikeudellisissa asioissa. Toivomme, että otat meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Katsotaan yhdessä, miten edetään.

Olemme vuonna 1990 perustettu asianajotoimisto ja meillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Imatralla ja Joensuussa. Vahvuutemme on maantieteellinen kattavuus. Videoneuvotteluohjelma ja nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet mahdollistavat toimeksiantojen hoidon myös etänä. Toimimme  kansainvälisesti osana Advoc-ketjua.

Avustamme mielellämme mm. vuokrasopimuksissa, vuokrasuhteita koskevissa riidoissa ja verotuksellisissa kysymyksissä. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme mm. yritysjärjestelyissä, yhtiöoikeudessa, sopimus- ja vahingonkorvausoikeudessa, työoikeudessa, perhe- ja  jäämistöoikeudessa sekä kiinteistö- ja rakentamisoikeudessa.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja erityisosaamiseemme nettisivuillamme http://www.lindblad.fi.

Vastaan mielelläni kysymyksiinne! Huomioithan Jäsensivulta löytyvän jäsenetukoodisi, jonka avulla saat yhdistyksen jäsenedun.

Asianajaja, osakas Minna Romu, p. 020 749 8193, minna.romu@lindblad.fi

LINDBLAD-logo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close